Τοποθέτηση βιβλίου-βόμβα στοιδιωτικό πανεπιστήμιο UVM

Traducción al griego del ataque de RS a la UVM.

Traducción a cargo de Contrainfo-Grecia.


Τα ξημερώματα της 14ης Απρίλητου παρόντοςέτους αφήσαμε ένα βιβλίο-βόμβα στιςεγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου τηςΚοιλάδας τουΜεξικού (UVM), στοκάμπους τουΚοακάλκο, στηνΠολιτεία τουΜεξικού.

Ο εκρηκτικόςμηχανισμός προοριζόταν για τοΤμήμα Επιστημών Επικοινωνίας. Αυτήείναι μία από τις ακαδημαϊκές καριέρεςμετημεγαλύτερη ζήτησηστονεργασιακό τομέα, που περιλαμβάνει από δημοσιογράφουςμέχρικινηματογραφιστές, και παρότι περικλείειδιαφόρους κλάδους, επικεντρώνεται ως επί το πλείστονστηντροφοδότησητωνμηχανισμών εξάπλωσης της προόδου και τηςτεχνολογίας.

Τοσύστημα χρειάζεται προπαγάνδα, άτομα που αναλαμβάνουντηχειραγώγηση και την αλλοτρίωσηστα μέσα μαζικής (και μη μαζικής) επικοινωνίας, χρειάζεται να κάνειτις παθητικές και δύστροπες μάζες να δουνμια «αλήθεια» μισερή, γι’ αυτό και χρησιμοποιεί τόσο τα εικονικάμέσα όσο και τα πρόσωπα αυτά που αφιερώνονται στοκουκούλωμα των πιομεγάλωντουψεμάτων. Ή μήπως (για ν’ αναφέρουμεένα παράδειγμα) δενήταν επικοινωνιολόγοι αυτοί που προσπάθησαν να αποκρύψουντην επίθεσητηςεταιρείας εξορύξεων Grupo México εναντίον τηςφύσηςμετηδιαρροή τοξικών αποβλήτωνστον ποταμό Σονόρα τον περασμένο χρόνο; Ήταν οιίδιοι που πασχίζουν επίμονα να κάνουντην πρόοδο να χωρέσεισε αυτήτην παρακμιακή κοινωνία, αυτοί πουκάνουνχρήσητης «εργασίας» τους προκειμένου να συνεχίσει να διευρύνεται τοσύστημα, προπαγανδίζοντας συμπεριφορές πουοι παραλήπτες μετατρέπουν ασυνείδητα σε αξίες, οι οποίεςτείνουν να είναι ανώδυνεςγια τησυνύπαρξη τουίδιουτουτεχνολογικούσυστήματος.

Ωςσυνήθως, η πράξη αποσιωπήθηκε, ίσωςλόγωτης πολιτικήςκρίσης πουσυνταράσσει τηχώρα, ίσωςλόγωεκείνουτου καλέσματος αναρχικώνγια μποϊκοτάζτων επερχόμενωνεκλογών, ίσωςγιατί τοιδιωτικό πανεπιστήμιο δεντο βολεύει η αναταραχή· όπως και να ’χει, αυτότο οποίο βεβαιώνουμεείναι πως, αν συνεχίσουν ν’ αποκρύπτουν τιςενέργειές μας, θα υποχρεωθούμε να γενικεύσουμετηνεξτρεμιστική επίθεσηενάντια στον πολιτισμό και στηντεχνολογική πρόοδο, τόσομεεκρηκτικάόσο και μεεμπρησμούς και εύστοχεςσφαίρες.

Αςγίνειγνωστόμια και καλή…

Για την υπεράσπιση τηςάγριας φύσηςκιενάντια στοτεχνολογικόσύστημα!

Άγρια Αντίδραση
Γκρουπούσκουλα:
«ΒροντήτουΜιξτόν»*
«ΚύριοςτηςΠράσινηςΦωτιάς»

* αναφοράστον πόλεμοτουΜιξτόν (μέσα του 16ου αιώνα) ανάμεσα σεισπανούς αποικιοκράτες και ντόπιους πληθυσμούς

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s