Εμπρηστική επίθεσησε πύργοτηλεφωνίας τηςεταιρείας Telmex

Traducción al griego del ataque incendiario de RS a antena de Telmex.

Traducción a cargo de Contrainfo-Grecia.


17 Απρίλη 2015

ΤοΓκρουπούσκουλο «Μέχριτοθάνατό σου ή τονδικόμου» πυρπόλησε έναν πύργοτηλεφωνίας στον αυτοκινητόδρομοΜεξικό-Τολούκα, στούψοςτουδήμουτουΑτιζαπάν, στηνΠολιτεία τουΜεξικού. Κόψαμε τα συρματοπλέγματα και τοφράχτη που «προστάτευε» την αντένα, και τοποθετήσαμε έναν εμπρηστικό μηχανισμό με σπιτικό επιβραδυντή πάνωστα καλώδια τροφοδοσίας ρεύματος. Από μακριάείδαμε τομηχανισμό να αναφλέγεται και να φωτίζειτηνύχτα, και τηφωτιά να εξαπλώνεται στηνκεραία καίγοντας και προκαλώντας φθορές σ’ αυτήτηνιδιοκτησία της καταραμένηςεταιρείας Telmex.

Η αντένα αχρηστεύτηκε, και με αυτόντοντρόπο συνεχίσαμε τιςενέργειες πουείχαμε ανακοινώσειήδη πως θα φέρναμε εις πέρας· καθετί πουσυνιστά και συμβολίζει τον πολιτισμό, την πρόοδο, τηντεχνολογία, τηντεχνητοποίηση και την επιστήμη θα γίνειστόχος επίθεσηςμεκάθετρόπο.

Η άγρια φύσηφωνάζειγια τα δίκια της, για τουςλόφους πουισοπεδώθηκαν από κείνοτον αυτοκινητόδρομο, για τα δέντρα πουκόπηκαν προκειμένου να ανεγερθούνκεραίες υψηλήςτάσης και τηλεπικοινωνιών, για τα ζώα (ανθρώπινα ή μη) πουεξωθήθηκαν σεεκτοπισμό από τοάμεσοφυσικότους περιβάλλον λόγωτηςμιασματικής εξάπλωσης του πολιτισμού· κραυγάζει εκδίκησηγια όλα όσα δενσεβάστηκε ούτεσέβεται η πρόοδος· τονου μας κατέλαβαν οι προγενέστεροί μας, τώρα πια η φωτιάτου πολέμουείναι δική μας.

Αντίσταση σε καθετί αλλότριο!

Άγρια Αντίδραση
Γκρουπούσκουλο «Μέχριτοθάνατό σου ή τονδικόμου»

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s